Romania Sociala logo
Menu
Termeni și conditii

 

Site-ul www.RomâniaSocială.ro –este o platformă de dezbateri și opinii, aflat sub egida Institutului de Cercetare a Calității Vieții.

 

Acest document stabileste termenii si conditiile pentru a putea utiliza site-ul www.RomâniaSocială.ro, numit generic in continuare RomâniaSocială.ro.

Accesul si utilizarea serviciilor oferite se face sub autoritatea acestor reguli, in termenii si conditiile de mai jos.

 1. TERMENI GENERALI 
  1. a) Accesarea acestui site ori a oricărei părţi din acesta presupune acordul dumneavoastră, în calitate utililizator, cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos. Prin continuarea utilizării site-ului, dumneavoastră, numit în continuare utilizator, vă daţi acordul tacit şi achiesaţi la totalitatea termenilor şi condiţiilor.
  2. b) RomâniaSocială.ro îşi rezervă dreptul de a modifica termenii şi condiţiile utilizării site-ului www.RomâniaSocială.ro în orice moment, modificările fiind aplicabile începând cu data publicării lor pe site.
 2. DREPTURI DE AUTOR 
  1. a) Intreg continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere etc.) apartin RomâniaSocială.ro in toate cazurile in care nu se face o alta mentiune, si reprezinta continutul Site-ului.
  2. b) În textul ştirii, citarea se va face astfel: în primul paragraf se va menţiona expres că sursa informaţiilor este RomâniaSocială.ro, iar în ultimul paragraf al ştirii se va preciza “integral pe www.RomâniaSocială.ro”.
 3. LIMITAREA RĂSPUNDERII 
  1. a) Toate informaţiile publicate pe site-ul www.RomâniaSocială.ro sunt transmise de către furnizorii săi de informaţii. Acest site furnizează instrumente de informare, dar nu oferă sfaturi şi nici nu face recomandări referitoare la anumite instrumente, servicii sau produse.
  2. b) RomâniaSocială.ro şi furnizorii săi de informaţii nu oferă garanţii privind acurateţea, succesiunea, integralitatea, integritatea, actualitatea sau potrivirea pentru un anume scop a informaţiilor oferite pe site.
  3. c) RomâniaSocială.ro şi furnizorii săi de informaţii nu răspund pentru erorile, inexactităţile sau întârzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. RomâniaSocială.ro îşi declină orice responsabilitate privind garantarea acurateţii conţinutului site-ului sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.
  4. d) Utilizatorul site-ului este singurul responsabil atât faţă de terţi, cât şi faţă de RomâniaSocială.ro în legătură cu accesarea, utilizarea şi exploatarea informaţiilor publicate pe site.
  5. e) RomâniaSocială.ro nu răspunde faţă de utilizatori şi nici faţă de terţi pentru eventualele prejudicii, litigii existente, născute ori izvorâte în legătură cu/din copierea, stocarea, modificarea ori transferarea întregului ori a unei părţi din informaţiile publicate pe site.
  6. f) Încălcarea termenilor şi a condiţiilor din prezentul document atrage răspunderea juridică a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice, conform legislaţiei în vigoare.
  7. g) Raspunderea legala pentru continutul articolelor publicate pe site-ul RomâniaSocială.ro revine in totalitate autorului textului, publicatia RomâniaSocială.ro precum si ICCV declinand orice raspundere cu privire la continutul materialelor. In situatia in care unul dintre textile publicate apreciati ca lezeaza in orice mod un tert va solicitam sa va adresati catre editorul site-ului pe adresa contact@româniasocială.ro su solicitarea dvs.
 4. PROTECŢIA DATELOR 
  1. a) RomâniaSocială.ro prelucrează date cu caracter personal ale utilizatorilor care se abonează la serviciile de ştiri sau la alertele de ştiri, a celor care transmit feedback-uri către RomâniaSocială.ro, precum şi a celor care recomandă unor terţi articole publicate pe site.
  2. b) RomâniaSocială.ro nu cere utilizatorilor săi informaţii personale prin intermediul unei corespondenţe nesolicitate de aceştia. Orice tip de corespondenţă care oferă sfaturi financiare sau orice mesaj nesolicitat prin care se solicită divulgarea de informaţii personale trebuie considerat un fals şi raportat către RomâniaSocială.ro prin intermediul formularului de feedback accesibil pe site.